Нашата история

И точно както сме сигурни, че никой няма история като нашата, знаем, че всеки от вас има точно толкова специална история в живота си.

Ние сме Вики и Златко, основателите на Our Love. Ето и как животът ни доведе до стартирането на това начинание…

Началото

Най-хубавото усещане е да знаеш, че си намерил сродната си душа! Нашата история започна през далечната 2014 година. Срещнахме се на лятна работа като студенти, когато и двамата работихме в едно от кината в София. Събра ни общата любов към сладките пуканки, които си споделяхме вечер след работа. И от тогава насам сладките ни моменти са все повече.

Предизвикателствата

Може би най-голямото изпитание за нас беше времето от 1 година , в която живяхме в различни държави (Холандия и България). Макар да имахме много различни и натоварени програми, всяка вечер си говорихме онлайн и си казвахме “Лека нощ”. Една дълга година по-късно се събрахме отново в България, а извънредното положение ни помогна да наваксаме времето разделени, като прекарвахме всяка минута от всеки ден заедно.

Едно от най-хубавите неща, които ни се е случило е да виждаме как израстваме като личности. Ако трябва да сме честни, когато се запознахме бяхме доста по-различни отколкото сме сега. Но това е хубавото на живота – човек винаги има какво да научи и накъде да се развива. Минали сме през различни етапи от живота си заедно и много уроци сме научили отново заедно.

Как започнахме Our Love

Извън сантименталностите от горните редове, вероятно ви е интересно и да разберете как стартирахме OurLove. Всъщност, пуканките са само началото на многото креативни подаръци, които сме правили един за друг – от бележки, които казват “обичам те” на различни езици, през ръчно рисувани картини до билети за концерт на Бон Джоуви (на които и двамата сме фенове). 

Обожаваме да си подаряваме подаръци, които да показват, че мислим един за друг и отразяват нашата лична история. И така решихме да споделим тази наша черта с всички вас като създадохме заедно OurLove.

И точно както сме сигурни, че никой няма история като нашата, знаем, че всеки от вас има точно толкова специална история в живота си.

Всяка любов е персонална и ние силно вярваме, че подаръците трябва да отразяват това!

Какво казват влюбените за Our Love

Много, много благодаря, че ми помогнахте да зарадвам моето момче! Хубаво е, че има такива подаръци, които наистина изразяват любов ❤️❤️