Създай персонален подарък, единствен в целия свят, точно като любимия ти човек

0 %
Доволни получатели
0 +
Трогнати човешки сърца
0 +
Пет звездни ревюта

Подарък изразяващ чувствата ти

Подари част от теб

Запази неповторими спомени и вълнуващи моменти с твой любим човек. Улови ги в персонален подарък, такъв, какъвто никой друго не може да им подари.

Персонализирана книга подарък и влюбена двойка
подаряване на романтична персонална книга

Персонализирай по свой вкус

Ти избираш каква емоция искаш да създадеш у получателя. Създаваш дизайна, текста и всичко друго, а ние ще свършим останалото. На теб остава най-приятната част, да видиш широката усмивка на любимия човек, когато види какво си направил за тях.

Безупречен дизайн

Избираш от красиви дизайни, всеки внимателно подбран да бъде достоен спомен за най-важните моменти от живота ти. Създадени с внимание към детайла, за да пресъздадат вашата история такава, каквато е. Неповторима.
двойка разглеждат персонализирана книга

Разгледай отвътре

Пускане на видеото

Да споделиш любовта си е толкова лесно с нас

Отзивчив екип

Да направиш персонализиран подарък е наистина специално изживяване. Затова сме отдадени да ти помогнем по всякакъв начин, за да зарадваш любимия си човек с перфектния подарък.

Високо качество

Това не е просто поредният подарък, а съвкупност от спомени и посвещение на твоята любов. За да бъде всичко безупречно, работим с художествена 300гр. матова хартия и висококачествени материали. С тях подаръкът ти ще бъде перфектен в ръцете на получателя.

Доставка навреме

Знаем, че искаш да вземеш подаръка си навреме за твоя повод. Ние сме тук и ти пазим гърба. Доставката ще е при теб при първа възможност, в повечето случаи до 4-8 работни дни.

Какво казват влюбените

Изненадата беше огромна, емоциите, които предизвика, бяха същинско торнадо от смях, сълзи, спомени и искрено вълнение! Благодаря за това, че видях усмихнато лицето на любимия човек!!!
Мирослава
Един от най-оригиналните подаръци, които съм получавал. Личи си, че доста мисъл е вкарана в съдържанието на книгата - много забавно и наистина персонализирано. Яд ме е само, че не се сетих аз пръв да подаря такава книга на половинката си.
човек оставил ревю 2
Георги Демирев
Благодаря Ви за уникалната изненада, наистина направихте един специален човек много щастлив и обичан ❤️
човек оставил ревю 3
Ивелина Вълчкова

Вашата романтична история между две корици

персонализирани подаръци

Да поръчаш на любим човек персонализирана книга ще ти отнеме не повече от 10 минути, но създадената емоция у получателя ще остане дълго време.